was successfully added to your cart.

Att ranka bra på sökmotorer såsom Google

Posted by | July 07, 2012 | Blog | No Comments

Att ranka på en sökmotor är inte alla gånger så lätt. Alla företag vill vara högst upp på Google då det kan ge stora vinster, därför har det blivit en stor industri. Det man med mindre medel kan göra är att installera några tillägg till wordpress och på så vis uppfylla några av parametrarna som påverkar sökranken.

Enklast är att ändra sin egen sida.ett annat alternativ är att ta hjälp av erfarna företag. Vi på zwebdesign är fokuserade på bra och användarvänlig design men har bra kontakter inom de områden vi inte besitter. Detta för att kunna leverera helhetslösningar till dig som kund.

Läs mer om sökmotoroptimering och hemsidor här.

Har du ännu inget webhotell, kan jag rekommendera Crystone. De har för nuvarande(2013-08-22) kampanj dessutom.

About Zwebdesign

Will Dayble Andreas, Grundare till Zwebdesign. Han började med hemsidor och företagande online under gymnasiet och har under tiden utvecklat hemsidor åt företag. Nichesidor och e-handelssidor där han jobbat både med design, utveckling och strategi. Andreas har gått på Hyper Island och studerat eCommerce Business Program. Will started his first web company in high school. Now he consults, writes university courses and speaks internationally, at events like TEDx, Random Hacks of Kindness and Startup Weekend. He’s a Director at Squareweave and founder of various startups. Tweet @willdayble for high fives.

Leave a Reply

Your email address will not be published.