was successfully added to your cart.

Hemsida och SEO ( sökmotoroptimering )

Posted by | June 27, 2012 | Blog | No Comments

Sökmotoroptimering är något som blivit allt större de senaste åren och det är av en anledning. Allt större del av vår vardag spenderas uppkopplad och då vill man synas. Man vill vara den hemsida som står längst fram i kön för att besökas.

Därför har sökmotoroptimering blivit en miljardindustri där målet är att hamna högst upp på google.

Optimeringen sker på två sätt. Endera genom ändringar på din egen hemsida, så kallad on-page SEO. Eller ord-page SEO som i snabba drag handlar om att via andra sidor påverka din popularitet hos sökmotorerna.

Den som har störst dominans är givetvis Google, med det sagt så ska man inte glömma bort de andra; Yahoo och bing. Eftersom det är en sön hets kring sökmotorn Google glömmer många de andra och det kan därför vara bättre spenderade kronor på Yahoo och bing än Google. Detta ärende är inget som är till 100% faktabasetat utan mycket är spekulationer och test som gjorts. Alltså krävs det gods kunskaper, mycket tid och erfarenhet för att kunna lyckas med SEO. Vi på Zwebdesign är relativt ungt företag men kompenserar detta med goda kontakter och sammarbetsparners när det gäller SEO och mer avancerad kodning.

Se vilka tjänster zwebdesign har.

About Zwebdesign

Will Dayble Andreas, Grundare till Zwebdesign. Han började med hemsidor och företagande online under gymnasiet och har under tiden utvecklat hemsidor åt företag. Nichesidor och e-handelssidor där han jobbat både med design, utveckling och strategi. Andreas har gått på Hyper Island och studerat eCommerce Business Program. Will started his first web company in high school. Now he consults, writes university courses and speaks internationally, at events like TEDx, Random Hacks of Kindness and Startup Weekend. He’s a Director at Squareweave and founder of various startups. Tweet @willdayble for high fives.

Leave a Reply

Your email address will not be published.